Stiller, Krachtiger, Sterker, Efficiënter

Odoo CMS - een grote afbeelding

Dankzij het innoverende design, is de Cocoon Patient warmer stiller krachtiger en efficiënter   

Contact »

Waarom Cocoon Patient Warming?

Economisch - Innoverend - Kwaliteit

Pre-induction heating

De patiënt verliest het meeste lichaamstemperatuur tijdens de inductie fase owv revascularisatie.  Danzij de nieuwe Pre-induction functie op de Cocoon warmer, kan deze periode mede ondervangen worden en de outcome van de patiënt verbeteren

Ultra lichte en reinigbare tubing

Dankzij de ultra lichte verbindingsslang, wordt het laken niet meer van de patiënt getrokken en makkelijker manipuleerbaar voor de gebruiker. 

De beschermende cover zorgt voor makkelijkere, snellere en efficiëntere reiniging van de tubing. Hierdoor daalt het risico op kruisinfectie en wordt heel wat tijd bespaart. 

Stille motor

De meest voorkomende klacht van gebruikers van "forced air" verwarming systemen is geluidsoverlast. Ontdek nu de stille  motor van de Cocoon patient warmer 

Homogene warmtespreiding

Dankzij de micropore non-woven vezel waaruit de cocoon blankets worden vervaardigd, is er een homogene uitstroom van warme lucht op het lichaam van de patiënt. Hierdoor is er een volledig homogene en dus ook efficiëntere verwarming van de patiënt. 

Duurzame blankets 

Vaak wordt de verwarming doorgezet op de ontwaakzaal. Echter worden de blanket vaak beschadigd tijdens of net na de ingreep owv het lostrekken van kleefmaterialen of het net te vaak deconnecteren van de verwarmigstubing. Met de Cocoon warming blankets wordt een 100% duurzaamheidsgarantie geboden geduren het volledige traject van de patiënt

Innoverend gamma blankets  

Cocoon beschikt over een zeer uitgebreid en volledig gamma aan blankets. Binnen het gamma zijn eveneens enkele unieke en innoverende modellen, dewelke oplossingen bieden voor vaak uitdagende posities. 

Odoo afbeelding en tekstblok

Homogene en efficiënte warmte transmissie

Dankzij de innoverende micropore non-woven textile, is er een zeer homogene en dus ook efficiënte overdracht van warmte energie naar de patiënt.

Hierdoor daalt de noodzakelijke flow capaciteit van de blower, waardoor het creëren van een externe luchtstroom drastisch daalt. 

Odoo CMS - voorbeeld zwevende afbeelding